Jessica Falk

Jessica Falk

Livet & Musiken

I den hÀr bloggen vill jag dela med mig av mitt vardagliga liv, mitt musikskapande och om hur mitt liv format mig, slagit ner mig och samtidigt gjort mig starkare nÀr jag tagit mig igenom olika svÄrigheter.

Jag hoppas att du vill följa med i min vardag och kanske vill du dela med dig av din =)
/ Kram Jess

Reflektion

NY BLOGG!Posted by Jessica Mon, October 10, 2016 21:53:20

😃
❀
Det Àr svÄrt att beskriva kÀnslan nÀr jag gör den hÀr förelÀsningen som handlar om vÄr familjs resa och kamp under 4 Är, dÀr jag sjunger lÄtarna jag skrivit under denna tid av kÀmpande.

Det Àr omtumlande, energigivande, utmattande, glÀdjefyllt och framför allt kÀnns det meningsfullt att kunna bidra med ökad kunskap, förstÄelse och sprida hopp sÄ att mÀnniskor vÄgar frÄga och prata om det som inte syns pÄ utsidan - att drabbas av en hjÀrnskada/skallskada/hjÀrnskakning.

400 barn drabbas varje Är av skallskador/hjÀrnsjukdomar i Sverige.
Inte mÄnga vet att 20% fÄr bestÄende men av hjÀrnskakning. FÄ vet vad hjÀrntrötthet Àr.
Det kan drabba vem som helst, nÀr som helst.

VÄr förhoppning Àr att skapa förstÄelse hos skolkommuner om hur viktigt det Àr att samarbeta med förÀldrar, elev, vÄrd, FK, socialtjÀnst för att skapa de bÀsta förutsÀttningarna för barn som drabbats av en förvÀrvad hjÀrnskada.

Man kan inte kunna allt, men det Àr viktigt att vÄga ta hjÀlp sÄ att det blir bra i slutÀnden för barnet.

Musiken har hela tiden varit vÄrt driv och lÀkningskraft. De starkaste lÄtarna har jag skrivit nÀr det varit som svÄrast.

Tack alla underbara mÀnniskor som kom ikvÀll och tack för alla goa kramar, pepp och kÀrlek! Det vÀrmer gott ska ni veta.

VÀrldens bÀsta team Àr vi Patrik och jag.

😍
😃Mysigt att fĂ„ jobba tillsammans för en god sak.
Vi försöker gör allt för att göra vÀrlden och livet lite lÀttare för nÄgon som kÀmpar i mörkret dÀrute. Om vi kan hjÀlpa nÄn varje dag sÄ hjÀlper det oss och Rocky att kÀmpa lite till.

Kram och TACK för alla fina ord och pepp som ni skickar!!!
/ Jessica
đŸŒčAmbassadör HjĂ€rnskadeförbundet HjĂ€rnkraft

  • Comments(0)//blog.jessicafalk.com/#post18