Jessica Falk

Jessica Falk

Livet & Musiken

I den här bloggen vill jag dela med mig av mitt vardagliga liv, mitt musikskapande och om hur mitt liv format mig, slagit ner mig och samtidigt gjort mig starkare när jag tagit mig igenom olika svårigheter.

Jag hoppas att du vill följa med i min vardag och kanske vill du dela med dig av din =)
/ Kram Jess

Sundsvalls Nyheter

NY BLOGG!Posted by Jessica Mon, October 10, 2016 22:01:42
Så tacksam över att Sundsvalls Nyheter ringde och ville uppmärksamma nya föreläsningen och det budskap vi vill förmedla som familj, anhörig och för att öka kunskapen och förståelsen kring hur en lätt skallskada/hjärnskada/hjärnskakning kan te sig. Att det som inte syns, faktiskt finns.

Visst Du att 70 000 svenskar varje år drabbas av hjärnskador eller hjärnsjukdomar. 400 av dom är barn. Det pratas inte ofta om detta. Många rycker på axlarna när de fått en hjärnskakning. Inte många känner till att 20% får bestående men resten av framtiden med bla. hjärntrötthet.

Forskning visar på att de som drabbats av ett hjärntrauma och blir misstrodda och ifrågasatta, utsätts för högre risk att drabbas av men för livet än de som får rätt förståelse och stöd. Ett barn som drabbas SKA inte bli ifrågasatt, utan få stöd och kärlek för att orka ta till sig rehabilitering och för att orka ta sig tillbaka i livet.

Imorgon ska jag åka till Söderhamn och ge denna nya föreläsning där jag sjunger mina låtar som kommit till under de här 4 åren.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.